Op naar groep 7…

Bye bye groep 6!! We hebben weer veel bij geleerd.. Tijd voor vakantie .. want die RUST is iets waar in groep 7 op teer!!!!πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘πŸ‘πŸ‘

In het afgelopen schooljaar zijn er wel wat veranderingen geweest. Waar wij allen onze eigen draai in moesten vinden.

Dat zit onderhand wel goed.. geeft nieuwe energie en moed.

In groep 5 in de klas gekomen .. nieuwe buurt andere omgeving . Mensen en kinderen.. allemaal wennen.. iets waar een kind niet zo goed tegen kan. Veranderingen aan zich . (dat is ook anders ten aanzien van volwassenen) wij doen en ervaren t anders. Gaan er anders mee om. Daar waar vele zeggen kinderen aarden sneller.. Is dat voor vele kinderen juist even “wennen”. Niet meer dan logische en normaal.. om je draai te vinden in een andere setting.

Van een “Dorp” veilig en klein (ons kent ons) naar grotere stad.. ander slag mensen..

We hebben niks t klagen en kunnen ons niks beters wensen…Beste keuze geweest en de tijd was er zeker naar.

Zie ons nu. Op ons plekje we zijn heel gelukkig. Echt Waar! Alles wat ons hartje begeert. Wat kleine dingen die Mij als mens irriteer.

Omdat ik als “Huisvrouw” (niet voor gekozen Let me be Clear on that!!) Nu echt wil knallen en vechten voor mijn plek in deze wereld als mij zelf. Als individueel persoon..

SCHRIJVEN Mellissify... !!!!!! Daar haal ik mijn krachten en energie uit. En zeker ook veel energie erin..om uiteindelijk het platform Mellissify zodanig te hebben staan, dat alles wat ik ermee van plan ben waar kan maken. VOOR MEZELF (dus uiteindelijk ook voor anderen)

Anywiesssssss

Het is VOOR VELE allang ZOMERVAKANTIE.. HIER STARTEN WE VRIJDAG. dus vandaag is het waterpret dag .. doei groep 8…

Dag groep 6 zeggen we met een lach.. paar weken rust en starten in groep 7

Met positieve energie als t mag!!🌝🌝

We gaan eerst met zijn allen genieten van de vakantie.. voor iedereen die geslaagd is.. #GEGEFELICITEERD. Kinderen die over zijn gegaan naar t nieuwe schooljaar ook gefeliciteerd. Sommige blijven nog even waar ze zaten. Niets om voor te schamen… Gelukkig zijn de kinderen nog buigzaam en hebben ze nog mooi de tijd om zich te ontwikkelen in wat ze willen later voor zich zelf of t nog helemaal niet weten. 1 ding geef ik altijd aan mijn kind mee. Zolang jij je best doet en we zien dat kun je veel bereiken.. doorzetten en je uiterste best doen is t enige dat je kan.. Zodra jij dat doet en we zien t . Zijn jou mogelijkheden om te doen waar je passie/hart of hoofd zit te realiseren. Je bent vrij om te doen wat jou gelukkig maakt. Of denkt. In elk geval zolang mogelijk studeren. Misschien verschillende dingen. Ja ze wil een dansschool al vanaf haar vierde. Alleen vind ze andere dingen ook interessant. En nu zegt ze. : ” Ja mama als ik eerst dat ga doen en mijn diploma haal,doe ik daarna dat andere en als het ene niet echt wat is…kan ik altijd nog dat andere doen. Hoe meer diploma’s hoe meer keuzes.. ja toch mam?”…uuhhh

haha ja.. dat klopt zei ik. Alleen als je a zegt ook b zeggen. ” Ja waar je aan begint eerst afmaken met beleid bedoelt u toch?” Ja idd, dat bedoelde ik haha.. wijsneus πŸ˜‚πŸ˜‚… We zullen t meemaken hoe dat allemaal gaat lopen.. eerst maar eens die basisschool afmaken ahhaa….

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL.. ENJOY ENJOH AT HOME OR ELSE WHERE…❀❀❀XOXOXO Mellissify

Happy holiday everyone

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s