Ten Years already💗💗

Omgosssshh… My daughter is A teenager now. Ten years.. Can’t believe it. Won’t hahaha she will always be my baby with her Jackson Five hairish  style hahhaa🤣🤣🤣

 

We heben veel doorstaan. Ook vele dingen waar zij zich nog niet geheel bewust van is… #thankGod.. helaas dien ik er wel bij te vermelden, dat t steeds meer gaat de kant op gaat die ik gelukkig tot nu toe vrij subtiel en netjes heb kunnen beantwoorden.  Liegen zal ik sws nooit doen tegen  haar   omtrent dingen. Of ik alles kan en wil beantwoordden nu is een tweede…! Dat weet ze ook. Alles komt op zijn  tijd wanneer ze er klaar voor is.

Iedereen om ons  heen vooral mijn vriendin als dan wel familie zullen aan mijn wensen voldoen door haar naar haar te luisteren en ook wederom te antwoorden zoals gepast is op dat moment. Tegen houden in welke zin heeft ook geen nut  dan alleen ,maar en ontkrachten  wat je al die jaren gezegd hebt en je hebt voorgenomen daarnaast zorg je juist voor dergelijke vragen of uitingen vanuit haar. Dus nee. Ik zou haar 100% steunen in Al haar Keuzes.. 

Maaaaar…poeehhh  ja  wel banken serieus doe ik  ook al hahah.. ze is verdikkie TIEN!! en Wij hebben allebei haar een stabiel leven weten te geven en t te creëren voor haar. Ze heeft veel liefde vanuit alle hoeken. Familie, vrienden noem maar op…

Het doet me toch ook écht  verdriet, dat er mensen zijn geweest in Mijn leven die haar nooit heeft gekend zoals mijn vader en mijn  oom. Ja mij  oom heeft haar 1ste  verjaardag nog meegemaakt en 7 mnd later namen we afscheid… 

Gevoeld matig zijn ze er en zeggen we zodra wij vlinders zien. Ooh dat is opa.. mijn oom of nu ook mijn opa…

En ze zegt t zelf ook.  We hebben als klein meisje dat ze was altijd iets met vlinders gehad. Ze zei altijd  “mama u benne een bloem en ik een  vlinder, want de vlinder eet van bloemen en u geeft mij altijd eten”

 toen was ze net twee ofzo hahah.. wijsneus toen al.  Gedurende jaren zijn er zoals in elk  huis  houden ups and downs geweest voor  haar t  verlies  van onze opa.. dat heeft  ze echt bewust  mee gemaakt.  Met mijn oom was ze 1.5 en mocht ze ook niet mee..

T vertrek van  haar oom (mijn broertje) die naar New- Zealand is vertrokken en al bijna drie jaar daar zit was ook heftig voor  haar net als voor ons, alleen t heeft bij haar heeeel  veeeel  indruk  achter gelaten. De wederkeer voor ruim 3,5 week was dan ook GEWELDIG… ze heeft er heerlijk van genoten.  Van school  opgehaald en gebracht.  De #gahpride  was Te gek. Voor ons , maar zeker voor haar. 

We hebben mooie stappen gemaakt. Ze is zekers ook bevoorrecht met haar opa&oma . Mijn moeder die ze altijd al mimk noemt en haar opi.. ..

Mijn  ooms,oma  iedereen van  onze familie heeft ze zo’n leuke tijd altijd mee. Gewoon plannen als ze vakantie heeft wie wat wanneer hahah.. meerdere malen eigenlijk vanaf haar eerst jaar op vakantie met mijn mama.. 

Goede basis met haar oppas  toendertijd en nu zeker 1 van mijn beste vriendin erdoor al tien jaar ook in ons leven door dik en dun.. dus dat dient ook gevierd te  worden ahhaha. Anyway. Mijn meiske 10 jaar nu..

Ondanks alles… Heeft ze een stabiel leuk leven.. en hebben we sws dezelfde humor.. irritaties haha . Goh iets van appel en boom zei mijn moeder ooit. Nou en hoe. Ze lijkt op mijn moeder op mij en mijn nichtje en zeker ook op haar oom!!
Op naar de volgende 10 jaar. Pfff wat een toestand hahaha…. ❤❤❣Love al around… 

Zo trots op mijn meisje.. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s