Slaap of niet.. Geniet

image

Ja inderdaad. Vooral het laatste 😴😴slapen zorgt voor alle emijo ’s hierboven. . Hahaha zonder slaap wordt men.  Chagrijnig ,knorrig,noem maar op.

Familie  liefde kun je heus voelen en geven alleen.. ben je net iets prikkelbaarder dan normaal.
Nu is t wel zo,dat als je eenmaal gewend bent aan deze slapeloosheid,  dan went je lichaam eraan. Ja zoals die van mij.
Kunt me weg slepen over een paar dagen maar anywiess  het is een feit!

Gelukkig heb ik veel te zeggen, daarom dus ook veel te schrijven.
Wat moet je dan? Hahahaa..

İk ga in elk geval za middag eens even op pad met mezelf.. wat dingen scoren.  Gewoon even lekker mijn ding doen.
Ook alvast voor de feestdagen. Hihihihi.  Zo leuk hahha. .

image

En dit is een mooi streven voor t nieuwe jaar!!!!2016!! İK ZEG DOEN!!!!
Geniet en doe je dingen. Waar je gelukkig van wordt.  Blij  noem  maar op. Laat t leven je niet defineren.  Define yourself by being who You are .. laat t leven zien wie Jij bent.. dat defineerd Jouw leven…
😍 😘 😘

Remember  L.O.V.E.💜 

L.O.V.E Mellissify

Advertenties

10 gedachten over “Slaap of niet.. Geniet

 1. Hey Melissify,
  Jij brengt wel mooie dingen op uw Blog.
  Zoals je hebt kunnen zien heb ik uw bericht dan ook herblogd, ik hoop in de toekomst nog van dergelijke mooie dingen te kunnen verspreiden over U
  Nog prettige eindejaarsfeesten
  Theo

  1. Dank u wel voor u attent heid en herbloggen wees vrij dat te doen wanneer uw iets bevalt mellissify is bedoeld km veel publiek te trekken.. bedoelt om statements te maken en vrouwen mensen individueel een hand toe te reiken m het is Ok! Praat maar ja er zijn meerdere die zus of zo denken of dingen ervaren. Ben geen moeder overste maar genoeg ervaring om dit te doen . MENSEN HUN STEM TERUG GEVEN. tot die tijd wil ik ze bereiken Door mijn Stem…. in de hoop dat zij t uiteindelijk horen en zelf gaan praten. .

   1. Het is voor mij nog een zoektocht om mensen samen te brengen die mooie dingen publiceren. Ik heb een onderscheid gemaakt tussen mensen die christelijke Blogs hebben en anderen. Niet dat ik onderscheid wil maken, want je kan van de blog waar ik christelijke bloggers samenbreng switchen naar de andere.en omgekeerd.
    Ik heb het gevoel dat wij mekaar nog gaan kunnen helpen en ondersteunen?
    Nog fijne eindejaarsfeesten.
    Lieve Groet
    Theo

 2. Dat zou ik erg op prijs stellen . En waarderen. Nogmaals herbloggen mag alrijd graag zelfs. Nogmaals wil mensen bereiken . Ben gelovig maar uit het in mijn schrijven middels de waarden en normen die ik eruit heb geleerd .e van t leven en opvoeding. ..Fijne feestdagen alvast. .

 3. Hey Melissa,
  In het voorjaar 2016 ga ik aan enkele mensen van de Tiense Evangelische Kerk een opleiding geven om de sites van TEK van mij over te nemen, om het daarna zelf wat rustiger aan te doen.
  Ik zie dat jij in het Nederlands schrijft, dus veronderstel ik dat je ergens in Nederland of Vlaanderen woont, al de andere volgers wonen ver van Tienen.
  Daarom en omwille van het feit dat jij ongeveer dezelfde doelstellingen hebt als ik (Bloggers verenigen), nodig ik jou ook uit op die lessen (als je niet te ver van Tienen woont en als je op de één of andere manier ook “jouw” bijdrage zoa willen leveren aan die opleidingen. Het is niet de bedoeling om echt professionele mensen op te leiden maar om hun op een aangename manier te leren Bloggen.
  Vriendelijke groet
  Theo
  PS die lessen zullen wel “GRATIS” zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s